aneditingeye header
06:43 - 10/01/2011

Inspireras av Rothko…

Tillbaka efter bloggpausen (ha ha, skoja!). “Allt” modetänk har tillägnats hemtenta och filmanalys men nu är det klart och inlämnat vilket känns oerhört skönt(!).  Annars har jag under min ledigheten gjort tavlor med mamma. Spacklat, målat och sprejat. Tänk lite Rothko, fast mer svart och spackelgrått, och lite mindre bra… Egentligen är det faktiskt inte särkilt likt alls.
Älskar för övrigt Rothko och de smutsiga färgkombinationer jag anser kännetecknar honom. En dröm jag har: ha en STOR målning av Rothko på min vägg. Dröm som aldrig kommer slå in: ha en stor Rothko på min vägg… 
av Mark Rothko

av Mark Rothko

av Mark Rothko


/Klara
Leave a comment

Frida- 24 February, 2011 at 02:55
>Bästa upptäckten under kulturhistorian!
NEW POST: Blame It On Fashion - STRIPES ON STRIPES
VIEW POSTS - VIEW PROFILE