aneditingeye header
01:19 - 24/01/2011

Första avsnittet av "Stylisterna".

Bildkälla“Stylisterna” är det roligaste jag sett på länge. Sofi Fahrmans – i min mening – totala brist på engagemang och karisma i kombination med diverse förvirrade Jeffrey Campbell-älskande deltagare som klär sig med en “rockig touch”….det kan ju inte bli annat än en fullkomlig succé! Var på riktigt torr i munnen efter att ha beskådat detta, då jag på fullt allvar suttit med vidöppen mun under i princip hela avsnittet. Fina Niklas är dock min favorit!

Linnéa

Leave a comment

emmi- 7 May, 2011 at 07:37
Det är kul att höra folks uppfattningar om programmet, de flesta stämmer men några inte. Jag är glad att jag åkte ut direkt-då förstår du min uppfattning:-)
Klara och Linnéa- 24 January, 2011 at 06:49
>intressant. och mystiskt.
Anonymous- 24 January, 2011 at 05:07
>Hahaha! Klistrad framför datorn igår satt jag och nästan skämdes för dem. Satt bekymrat och ville bara brista ut ett åååh nej i kombination med hysteriska skrattanfall. Jag kan ju inte skriva mitt namn dock (typ första gången jag kommenterar anonymt..), är egentligen ganska dumt av mig att säga sådana ting som står ovan. Jaja, ni får väl istället försöka lista ut vem och varför.
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE