aneditingeye header
10:12 - 29/05/2011

KLARA

Idag är min bästa Klara (som jag skriver om jämt och ständigt) med på Stockholm Street Style. Bilden är tagen vår sista dag i Paris, vi hade haft en sjukt rolig natt och var jättetrötta, men vi ville absolut inte åka hem. Jag tror den här bilden togs när vi passerade en visning och Stockholm Streetstyle’s Daniel Troyse i princip sprang efter oss. Sedan uppstod en lite pinsam situation när han pratade engelska med honom medan vi (eller iallafall Klara, mitt ansiktminne är, well, minst sagt bristfälligt) visste att vi lika gärna hade kunnat prata svenska. Hursomhelst är Klara världens snyggaste och finaste person. Älskar framförallt hennes Acne-stövlar på denna bild.

Leave a comment

sambo-moa- 29 May, 2011 at 09:52
FINA FINA KLARA!!
NEW POST: Eddie - Kombucha testing
VIEW POSTS - VIEW PROFILE