aneditingeye header
09:58 - 30/08/2011

Oh bondage, up yours!

Naomi Campbell for V Spain

Surprise, gillar inte alls detta, av flera olika skäl. Främst för att det helt enkelt är fult, men också delvis på grund av att jag upplever bilderna som olustiga, en känsla som en person i Fashion Gone Rogue’s kommentarsfält sätter ord på: “Black woman tied up with tape over her mouth? I’m just not into it.”.

Det är inte särskilt mycket i modevärlden/modebranschen jag gillar just nu. Tycker att det mesta känns så fruktansvärt tråkigt för tillfället (spyr om jag måste titta på en enda “inspirationsbild” till;alltid samma slitna tunna, blonda tjejer med cigg som sitter i nåt gammalt fönster och ser skört “coola” ut) vilket det egentligen inte borde göra då det ju alldeles snart är september, vilket väl kan anses vara the fashion month, men jag vet inte.

Leave a comment

Agnes- 8 September, 2011 at 12:30
Älskar detta inlägget. Tack!
sonia tibblin- 1 September, 2011 at 02:46
håller med dig! jag gillade inte alls så mycket säsongens kläder och kampanjer som jag ville göra men hoppas på ett wow moment nu när september börjar och modeveckorna!
marie- 1 September, 2011 at 12:36
Usch, gillar det inte alls!!
Wiktor- 31 August, 2011 at 07:15
hemskt hår/make, hemsk pose och HEMSKA lakan! http://fashiongonerogue.com/naomi-campbell-interview-october-2010-mert-marcus/ lite mer i min smak. din?
NEW POST: Columbine - THE ART OF PACKING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE