aneditingeye header
09:20 - 20/03/2012

All I want is to feel good -

Like a Rolling Stone by Saty + Pratha for Fashion Gone Rogue

Gud vad jag kommer låta som en käck vasastansmamma just nu, men alltså så skönt med en editorial där någon faktiskt ser glad ut?
Försöker förövrigt hitta en lösning på den totala öken som råder på denna bloggen just nu, jag lovar att det bara är tillfälligt, men har totalt slut på “inspiration” när det gäller upplägg att skriva om. Om det är någon som känner sig manad (lovar att bara min mamma kommer göra detta pga min trognaste läsare) så får ni hemskt hemskt gärna föreslå något ämne som ni tycker att jag borde skriva om, eller typ undrar vad jag tycker om.

Leave a comment

Susanna- 24 March, 2012 at 07:50
Du är ju sjukt vettig med kvinnosyn och sådär, du länkade för ett tag sen tror jag några feministiska artiklar. (Om jag inte minns fel). Jag undrar dina åsikter om modellers utsatthet i och med det mer och mer avsmalnande idealet de måste leva upp till. Är det etiskt rätt som tidning att ha med modeller vilka har sjukdomen anorexia eller någon annan typ av ätstörning? Är det på samma sätt etiskt rätt att casta dessa modeller i runways? Hur tycker du att man ska försöka bryta skelett-trenden, eller, tycker du att den borde brytas? Jag är verkligen interesserad av din åsikt! Jag är nämligen kluven mellan det estetiskt vackra i en lång och smal tjej (läs inte anorektisk, utan smal.) och de konsekvenser användandet av sådana kan få på en befolkning av unga osäkra flickor. Vill också säga att jag älskar din blogg, det är kul att läsa en analyserande smart tjej som skriver om modevärlden idag till skillnad från alla de oändliga dagens-outfitbloggar med tomma inlägg om dagens fikastopp. You go girl!
ebba- 24 March, 2012 at 06:06
jag vill veta mer om dig! alltså typ, vad du gör på dagarna, vad som gjorde att du blev intresserad av det du är intresserad av idag, kanske en bild? jag vet inte vad du känner dig bekväm med men iallafall! puss
Annica Sjödin- 21 March, 2012 at 07:50
Puss! Ma
NEW POST: Columbine - BEFORE LEAVING
VIEW POSTS - VIEW PROFILE