aneditingeye header
12:34 - 14/06/2012

R.I.P Maison Martin Margiela

img.src unkown

Nej, jag känner inte riktigt att jag är klar med mina utbrott för idag, och detta är något jag blev arg på när jag upptäckte häromdagen,nämligen att Margiela är H&Ms nästa designsamarbete. Suck. Jag är i en del sammanhang absolut för att mode ska vara “folkligt”, men nej, folket ska inte få Margiela. Tyvärr så tycker jag att märket tappar sin själ, sin essens och identitet, genom att samarbeta med H&M. Säger som en vän till mig uppdaterade på facebook efter att nyheten släppts; “Somewhere in a white-washed cave in Belgium, Martin Margiela is rolling over in his minimalist sleep-pod.”

Leave a comment

Hanna Kallunki Nyström- 20 June, 2012 at 06:03
Ett märke är endast ett sätt att skapa en illusion av något som mängden sedan ska vilja ha. Bara för att ha det. (Som om det gör att du uppfyller dig själv!) Du har i själva verket köpt, endast, en Illusion. Att den "illusionen" sedan tas ned på den "folkliga" planhalvan och säljs till ett billigt (nåja) pris, med fashionista-köer lika stora som illusionen i sig är bara vidrigt. Vem är det egentligen som tappat sin själ, essens och identitet? Jag skulle säga; den som köper illusionen!
NEW POST: Hilda Sandström - Boyfriend shirt
VIEW POSTS - VIEW PROFILE