aneditingeye header
09:29 - 25/06/2012

Detta är bland det värsta jag sett i sexistisk reklamväg. Märk väl att det alltså är EU-KOMMISSIONEN som gjort denna för att “uppmuntra” kvinnor till att forska. Dör inombords. Så vidrigt och kränkande.

Leave a comment

Martha- 8 July, 2012 at 01:42
I work in science and this video is really embarrassing for scientist. Especially the way they show young women. They don't even show what science is good for and try to attract the girls by showing high-heels and a male scientist who is obviously a model. It has nothing to do with science and is just ridiculous. http://madrilicious.com
felicia.- 26 June, 2012 at 07:46
alltså. är det här ens på riktigt? det är så löjligt och förnedrande att det är skrattretande. forska efter att ha sett denna reklamfilm? om det är något jag vill forska om efter detta spektakel så är det eu-kommissionens syn på kvinnor.
NEW POST: Columbine - BY THE POOLSIDE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE