aneditingeye header
08:41 - 16/09/2012

Acne s/s 2013


style.com

Eftersom jag gillar att vara negativ och dissa saker här på bloggen så tänkte jag passa på att kommentera Acnes visning under London Fashion Week. Ogillar starkt. Tyckte det kändes som ett elevprojekt, hafsigt och ofärdigt. Fanns givetvis vissa looker som var helt okej, men överlag tyckte jag det är en otroligt svag kollektion. Schackrutigt? Omotiverade tryck? (“Music” man ba…ok, vilket statement) Singoallaskärningar? Nej tack. Tror Acne kan bättre.

Leave a comment

klara- 16 September, 2012 at 09:43
HAHAHA, GUD KOLLEKTIONEN VAR JU VIDRIG. Som alltid kommer man säkert kunna hitta något när den kommer ut i butik men alltså nej. Det sitter ju inte ens snyggt. Tycker den var riktigt dålig. Haha, och det var min djuplodande analys. Vill skypa någon dag och diskutera detta + allt annat. Puss
NEW POST: Hilda Sandström - BEAUTY
VIEW POSTS - VIEW PROFILE