aneditingeye header
07:29 - 18/09/2012

Vita kränkta män

En av mina favoritkvinnor genom tiderna, feministen och suffragetten Emmeline Pankhurst

 

Alltså, denna debatt mellan Kawa Zolfagary (som står bakom bl.a den fantastiska facebooksidan “Vita kränkta män”) och “debattören” Pär Ström är så bisarr att den nästan blir tragikomisk. Kawa Zolfagary framstår givetvis som kunnig och klok som vanligt, medan Pär Ström verkar så sinnessjukt okunnig att det är helt bortom. Hyste väl knappast någon föreställning om att Pär Ström tillhörde begåvningsreserven även innan denna debatt, men här blir det så tydligt att han fullständigt saknar kunskap om frågor som rör genus och strukturer i samhället. Herregud, finns han ens? Blir så arg.

Leave a comment

Marina- 20 September, 2012 at 03:27
Vita kränkta män är det bästa som någonsin hänt Facebook, ja, hela Sverige. Denna debatt gör mig så otroligt provocerad. Vadå, lever vi på 50-talet eller? Jag blir mörkrädd för sådana som Pär Ström. Uppenbarligen intelligensbefriad. Hur kan man säga att män är mer förtryckta än kvinnor? Det är så befängt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Männen har mer makt, högre lön, större firhet, blir kallade för hjältar när dom knullar runt... ja, listan kan göras lång. Mer sändningstid åt Vita kränkta män! Och tack för en bra blogg.
NEW POST: heygia - Hej Shiloh
VIEW POSTS - VIEW PROFILE