aneditingeye header
08:13 - 25/09/2012

GUDRUN <3

 

img.src unknown

En av våra mest kunniga politiker och min största idol Gudrun Schyman var med i “Min Sanning” i SVT ikväll. Alltså ni måste se det, Gudrun är ju världens coolaste och smartaste människa, på riktigt. Kolla här.

Leave a comment

LN- 26 September, 2012 at 08:08
Så HIMLA bra! Gudrun är så smart, ärlig och självklar i sitt sätt, jag vill typ lyssna på henne snacka i timmar. När det hölls Feministiskt forum på Umeås universitet så såg jag henne rocka scenen med en fet föreläsning, så då fick jag göra det;) Plus att jag tog kort med henne och hon satte sig också alldeles bredvid mig innan hon skulle gå upp! Hon var jättetrevlig och det var bara en sån fin stämning runt omkring henne! :') ja, gudrun gudrun... hon är helt klart också en förebild för mig! Bakgrundsbild på min mobil och allt;);) är så stolt över det hahaha Tack för tipset!
NEW POST: Signe Belfiore - I LOVE…
VIEW POSTS - VIEW PROFILE